UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.

Zgoda

Dodatek do deserów, gofrów, lodów, bitej śmietany, makaronu, pierogów, ryżu, naleśników oraz do ciast francuskich, półfrancuskich i tradycyjnych wypiekanych bezpośrednio lub zamrożonych.

Składniki:

jabłka 60%, woda, cukier, skrobia modyfikowana, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, substancja konserwująca - sorbinian potasu, przeciwutleniacz - kwas askorbinowy, cukier waniliowy (cukier, skrobia ziemniaczana, wanilia (ekstrakt wanilii w proszku, kawałki wanilii), aromat waniliowy, substancja przeciwzbrylająca krzemian wapnia).

Wartość odżywcza na 100 g produktu:

Wartość energetyczna 380 kJ / 90 kcal

Tłuszcz

- w tym kwasy tłuszczowe nasycone

<0,5 g

<0,1 g

Węglowodany

- w tym cukry

21 g

16 g

Białko <0,5 g
Sól <0,01 g

Produkt termostabilny.

Masa netto: 370 g